Tehnos Slagleklippere

Tehnos slagleklippere er bla. designet til krævende Mulchings opgaver i landbruget. Vi kan finde den rette maskine til dig hvad enten du skal afpudse frøgræs marker eller almindelig brak afpudsning og uanset om dit areal er stort eller lille. I programmet finder du også maskiner der passer til det kommunale område, det inkluderer det kompakte segment og maskiner der er hydraulisk drevet. Tehnos har også en serie, der henvender sig til skovbruget, og bla. er velegnet til mindre træer og afklip fra læhegn.

Tehnos slagleklippere er solidt bygget og har er gennemtænkt konstruktion, så maskinerne har en høj teknisk og praktisk kvalitet.

Herunder kan du se de forskellige modeller og varianter, som fås. Der er Universal slagleklippere, Brak slagleklippere, Rotorklippere, Slagleklipper til frugtplantager, Slagleklipper til skovbrug og til sidst kan du også se hvilke muligheder der er for at sammensætte kombinationer af maskiner (nederste kategori).


Universal Slagleklippere

Universal Slagleklippere anvendes i landbruget til mulching af afgrøderester (majs, halm, frøgræs, efterafgrøde), kommunalt (langs vejkanter, jernbaner, infrastruktur, diger og langs vandløb), frugtavl (grene og græsgang), samt for brakpudsning.


Brak Slagleklippere

Brak slagleklippere er robuste og alsidige maskiner til arbejde på store landbrugsarealer med en højere arbejdshastighed. Primært designet til at findele korn og majsstubbe, græs, brak og efterafgrøde.


Side Slagleklippere

Ud over den universelle anvendelse i landbruget, er disse maskiner designet til afklipning på kommunale områder. Med en klippehældning på + 90°/-60° er de velegnede til afsklipning langs vandløb, grøfter, vejområder og enge, frugtplantager og græsgange.


Rotorklippere

Maskinen er primært beregnet til hurtig og effektiv bioklip og klipning af græs i frugtplantager, parker, græsgange, flyvepladser, golfbaner, etc.


Slagleklipper til frugtplantager

De er beregnet til professionel brug i frugtavl, til klipning af skud, grene og græs.


Slagleklipper til skovbrug

Bruges til rydning af tilgroede områder og vedligeholdelse af skove og landbrugsarealer. Beregnet til mulching af alle former for træ, grene, buske, træagtige planterester, underskov, kvas og tynde stammer.


Mulige kombinationer af slagleklippere

Her kan du se hvilke maskiner, der kan kombineres. Her er overblikket over modelnumre, samt illustrationer, fotos og videoer af mulige højeffektive kombinationer.