Side slagleklipper MB profi LW

Ud over den universelle anvendelse i landbruget, er disse maskiner designet til bioklip på kommunale områder med en hældning på + 90°/-60°, primært bredder af vandløb, grøfter, vejområder og enge, frugtplantager og græsgange. Det patenterede dobbeltled sikrer ensartet og samtidigt skift og hævning af side-slagleklipperen, hvis den rammer en forhindring.

Fordele:

Det patenterede dobbeltled sikrer ensartet og samtidigt skift og hævning af side-slagleklipperen, hvis den rammer en forhindring. Dette muliggør en sikker passering af forhindringer. Maskinens tilbagevenden til arbejdsstillingen aktiveres af de installerede trækfjedre.

Problemfri drift leveres via en e-afbalanceret rotor med patenteret Low Vib (LW) fordeling af slagler. Dette sikrer en reduceret kilde til vibrationer, samt minimums-bøjningsdeformation og -stress, hvilket forlænger slagleklipperens levetid.

Et robust parallelogram muliggør flishugning på overflader med en hældning på op til 90° opad og 60° nedad bag traktoren eller ved siden af den. Koblingen giver flydende tilpasning til ujævnt terræn.

Højkvalitets dobbeltlags-kassen giver maskinens konstruktion robusthed og holdbarhed.

En større sideværts forskydning på ydersiden af kassen er mulig via en monteret gearkasse med robust beskyttelse.

Low Vib-patentet giver mulighed for en hurtigere rotation af rotoren med en højere periferihastighed af slaglerne, hvilket væsentligt forøger bioklipeffekten.

En særlig form for udskiftelige modskær påskruet i to rækker forbedrer effekten af fragmentering under bioklip.

Dertil indrettede massive slagler lavet af smedet stål forårsager turbulens og vakuum under bioklip og løfter derved massen op fra jorden.

Robuste og holdbare og derfor velegnede til anvendelse under vanskelige driftsbetingelser.

Udstyr:

Patenteret manuel knækledbeskyttelse, Hydraulisk vandret og lodret forskydning, Højkvalitets dobbeltlags-kasse, Flydende justering af slagleklipperen på ujævne overflader, Robuste sikkerhedsslæbesko, Specialindrettede modskær påskruet i to linjer, Variabel hastighed af alle hydrauliske bevægelser, Forstærket gearkassebeskyttelse, Let justerbar arbejdshøjde, Gummiklap-beskyttelse, Gearkasse med friløb, Manuel åbning/lukning af hjælmen