Side slagleklipper MBL let LW

En lettere version af MB side slagleklipper beregnet til lettere traktorer ved en lavere arbejdshastighed til bioklip og klipning af landbrugs- og nytteland ved hældninger på + 90°/-60°. En større sideværts forskydning på ydersiden af kassen er mulig via en monteret gearkasse med robust beskyttelse.

Fordele:

Let men solid konstruktion lavet af højkvalitets slidstærke metalplader til arbejde med små traktorer.

Et robust parallelogram muliggør flishugning på overflader med en hældning på op til 90° opad og 60° nedad bag traktoren eller ved siden af den. Koblingen giver flydende tilpasning til ujævnt terræn.

Problemfri drift leveres via en e-afbalanceret rotor med patenteret Low Vib (LW) fordeling af slagler. Dette sikrer en reduceret kilde til vibrationer, samt minimums-bøjningsdeformation og -stress, hvilket forlænger slagleklipperens levetid.

En større sideværts forskydning på ydersiden af kassen er mulig via en monteret gearkasse med robust beskyttelse.

En særlig form for udskiftelige modskær påskruet i to rækker forbedrer effekten af fragmentering under bioklip.

 

Udstyr:

Hydraulisk vandret og lodret forskydning, Manuel/hydraulisk knækledbeskyttelse, Flydende justering af slagleklipperen på ujævne overflader, Robuste sikkerhedsslæbesko, Forstærket gearkassebeskyttelse, Specialindrettede modskær påskruet i to linjer, Gearkasse med friløb, Variabel hastighed af alle hydrauliske bevægelser, Elastisk sikkerhedskobling, Justerbar arbejdshøjde.