Fleksibel side slagleklipper MBP profi LW

På grund af den robuste konstruktion er maskinen designet til professionel brug for kommunale formål med en hældning på + 90°/-60° til oprydning af vejkanter, volde og grøfter og tilgroede overflader, samt i landbruget for at opfylde behovene med store arbejdsbredder. 55 cm hævning eller sænkning af rammen, som er monteret som på et parallelogram, muliggør sikrere arbejde ved kanter og på dybere grøfter og volde.

Fordele:

Det robuste, men kortere parallelogram til vandret forskydning giver tyngdepunkt tættere på traktoren til arbejde med lettere traktorer. Overflader med en hældning på op til 90° opad og 60° nedad kan flishugges.

55 cm hævning eller sænkning af rammen, som er monteret på et parallelogram, muliggør sikrere arbejde ved kanter og på dybere grøfter og volde.

Det patenterede hydrauliske sikkerhedssystem med parallelogram-skift sikrer en forskydning af den tværgående slagleklipper og udløsning af koblingen ved mødet med en forhindring. Maskinens tilbagevenden til arbejdsstillingen aktiveres af en hydraulisk aktuator.

Højkvalitets dobbeltlags-kassen giver maskinens konstruktion robusthed og holdbarhed.

Fleksibel, elastisk kobling monteret mellem rotoren og drevet beskytter gearkassen mod stød.

Problemfri drift leveres via en e-afbalanceret rotor med patenteret Low Vib (LW) fordeling af slagler. Dette sikrer en reduceret kilde til vibrationer, samt minimums-bøjningsdeformation og -stress, hvilket forlænger slagleklipperens levetid.

En særlig form for udskiftelige modskær påskruet i to rækker forbedrer effekten af fragmentering under bioklip.

Low Vib-patentet giver mulighed for en hurtigere rotation af rotoren med en højere periferihastighed af slaglerne, hvilket væsentligt forøger bioklipeffekten.

Dertil indrettede massive slagler lavet af smedet stål forårsager turbulens og vakuum under bioklip og løfter derved massen op fra jorden.

Gearkassen med et friløb beskytter traktorens drev og muliggør brugen af en traditionel kraftoverføringsaksel.

Udstyr:

Patenteret hydraulisk knækledbeskyttelse, Hydraulisk vandret og lodret forskydning, Højkvalitets dobbeltlags-kasse, Flydende justering af slagleklipperen på ujævne overflader, Elastisk sikkerhedskobling, Robuste sikkerhedsslæbesko, Specialindrettede modskær påskruet i to linjer, Automatisk remstramning, Forstærket gearkassebeskyttelse, Advarselspaneler med lys (tilbehør) for stor arbejdsbredde, Variabel hastighed af alle hydrauliske bevægelser, Justerbar arbejdshøjde, Gummiklap-beskyttelse, Gearkasse med friløb.