Fleksibel side slagleklipper MBPL let LW

En lettere version af side-justerbar slagleklipper beregnet til lettere traktorer ved en lavere arbejdshastighed til bioklip og klipning af landbrugs- og nytteland ved hældninger på + 90°/-60°.

Fordele:

Let men solid konstruktion lavet af højkvalitets slidstærke metalplader til arbejde med små traktorer.

Det robuste, men kortere parallelogram til vandret forskydning giver tyngdepunkt tættere på traktoren til arbejde med lettere traktorer. Overflader med en hældning på op til 90° opad og 60° nedad kan flishugges.

Problemfri drift leveres via en e-afbalanceret rotor med patenteret Low Vib (LW) fordeling af slagler. Dette sikrer en reduceret kilde til vibrationer, samt minimums-bøjningsdeformation og -stress, hvilket forlænger slagleklipperens levetid.

Fleksibel, elastisk kobling monteret mellem rotoren og drevet beskytter gearkassen mod stød.

En særlig form for udskiftelige modskær påskruet i to rækker forbedrer effekten af fragmentering under bioklip.

Gearkassen med et friløb beskytter traktorens drev og muliggør brugen af en traditionel kraftoverføringsaksel.

Udstyr:

Hydraulisk vandret og lodret forskydning, Manuel knækledbeskyttelse, Flydende justering af slagleklipperen på ujævne overflader, Automatisk remstramning, Robuste sikkerhedsslæbesko, Forstærket gearkassebeskyttelse, Variabel hastighed af alle hydrauliske bevægelser, Elastisk sikkerhedskobling, Justerbar arbejdshøjde, Specialindrettede modskær påskruet i to linjer, Gummiklap-beskyttelse, Gearkasse med friløb.